GRILÁŽKY

Suroviny

Tortové oblátky Anton Toma v modrom obale
250 g margarín na pečenie
250 g mleté vlašské orechy
400 g kryštálový cukor
1 ks zahustené sladké mlieko

Čokoládová poleva

100 g čokoláda na varenie
40 g rastlinný tuk na pečenie

 

Postup

Príprava plnky

Začíname karamelizáciou cukru. Cukor nasypeme do hrnca, miešame a na miernom ohni necháme skaramelizovať a následne odstavíme. Po malých častiach pridávame margarín na pečenie a zamiešame. Pridáme zahustené sladké mlieko a varíme za stáleho miešania ešte 7 minút. Odstavíme. Potom zamiešame do zmesi posekané oriešky.

Finalizácia

Zoberieme tortové oblátky a naplníme ich pripravenou plnkou. Naplnené  oplátky riadne zaťažíme a necháme stuhnúť do druhého dňa. Potom ich pokrájame. Konce môžeme ponamáčať do čokolády.

Dobrú chuť!

Ak máte vlastné recepty, pošlite nám ich na info@antontoma.sk
Najlepšie uverejníme a odmeníme.